Nieuws


NH nieuws in januari in IJmuiden voor item over de lopifit:

LOOPFIETS ALS NIEUWE LIEFDE: EEN LOOPBAND OP WIELEN

IJMUIDEN – Nu is het nog een onbekend fenomeen dat zelden gespot wordt: de loopfiets. Maar zij die er één bezitten zijn er zo enthousiast over, dat ze het sterke vermoeden hebben dat het elektrisch aangedreven vervoersmiddel het fietspad gaat veroveren.

Het...Read More »


Nieuwste Lopifit LoopFiets 4.0 nu in de winkel bij Kennemer LoopFiets

Vanaf nu is de nieuwste lopifit 4.0 verkrijgbaar bij de Kennemer LoopFiets. Deze duurzame unieke LoopFiets heeft een volledig Nederlandse assemblage. De motor en accu zijn sterker dan voorheen en bieden daarmee een ruimere actieradius. De lopifit heeft een mooie afwerking en de kleuren hebben een matte coating....Read More »


DOEN!

Wat een waanzinnige leuke dag: op kunstexpeditie met de lopifit.
De ontvangst met koffie bij Evelien. Het wandelen op de lopifit (eerst nog wat onwennig, later als een speer).  De lekkere lunch en de workshop van Dominiek waar we een mooie zilveren ring hebben gemaakt. Het weer werkte mee dus...Read More »


NieuwsFlits - Vitaliteitsboost voor een lichter leven

Lees hier de NieuwsFlits – Vitaliteitsboost voor een lichter leven

...Read More »

NieuwsFlits - Op wijnreis met de Kennemer LoopFiets op zondag 11 juni

Lees hier de nieuwsbrief

...Read More »

Nieuwsbrief Kennemer LoopFiets - mei 2017

Lees hier de nieuwsbrief

...Read More »

Komende zondag gaat de eerste Kunstexpeditie van start!

...Read More »

Opening Kennemer LoopFiets op dinsdag 11 april

Op dinsdag 11 april om 16.00 uur zullen Annette Baerveldt en Annelies Venema het lint doorknippen als officiële opening van de Kennemer LoopFiets!

Wij zijn trots dat Annette Baerveldt, de wethouder en tevens loco-burgermeester van Velsen die Sport, Recreatie & Toerisme in haar portefeuille heeft, en Annelies...Read More »


Word lid van de Kennemer LoopFiets-Club. Fiets mee op de lopifit!

De Kennemer LoopFiets-Club wil mensen in beweging brengen.

Bewegen is gezond en samen bewegen is nog leuk ook!

Dit doen we op de loopfiets elke maandagochtend van april t/m oktober om 9.30 uur-10.30. We fietsen met een groep een leuke route in IJmuiden en omgeving.Read More »


TRY OUT bij Kennemer LoopFiets

Wat een spannende week! Er is heel hard gewerkt om  de deuren te openen van de Kennemer LoopFiets. De winkel waar de lopifit, een e-loopfiets, kunt huren en kopen in Kennemerland en omgeving. De loopfietsen staan in de winkel, de website is in de...Read More »